Mecenas
Kłopoty, problemy, porady, opinie.
Re: Mecenas
Post autor: airś »
Zawsze można najpierw udać się na terapię. Może pomoże taki specjalista. Jeśli już rozwód, to sprawy rozwodowe prowadzi np. https://gaworkancelaria.pl/rozwody/
- stanka
Ja próbowałam terapii małżeńskiej, ale jak się później okazało, że mąż zdradzał mnie przez ten cały czas, gdy ja walczyłam o nasze małżeństwo, to rozwód był jedyna opcją. Na rozprawie reprezentowali mnie adwokaci z kancelarii adwokackiej Skrzeczkowscy w Iławie http://skrzeczkowscy.com/zakres-uslug. Spisali się super, uspokajali moje nerwy, bo powiem szczerze, że byłam zdenerwowana, ale dzięki nim sprawa zakończyła się szybko i pomyślnie. Są skuteczni i mają korzystne ceny, polecam.
- michalina
To ja moge z wlasnego doswiadczenia polecic mecenas Weglowska z kancelarii Weglowski w Szczecinie . Pani mecenas prowadzila moja sprawe rozwodowa, kompetentna rzeczowa ale tez bardzo otwarta i sympatyczna kobieta
nie mialam zadnych problemow z dogadaniem sie co i jak

Post autor: Mańka »
Każdy rozwód jest inny, ale jednak też nikt za bardzo nie ma czasu ani pieniędzy na to, by sprawdzić każdego adwokata. Po prostu trzeba w takiej sytuacji popytać znajomych, jakie oni mieli spostrzeżenia pracując z danym adwokatem. Ja usłyszałam parę historii i na ich podstawie wybrałam kancelarię adwokacką Wojas Pawlak.
- eapl
To prawda, każdy rozwód jest inny, mój był ciężki, bo nie tylko mąż sprawiał problemy, to jeszcze nie mogliśmy się dogadać przy rozdziale majątku. Na całe szczęście mnie reprezentował radca prawny z Kancelarii Radcy Prawnego, pani Aneta Wasiluk z Gdańska https://www.kancelaria-wasiluk.pl/klienci-indywidualni. Zdecydowanie ja polecam, spisała się świetnie. Miałam jej wsparcie na każdym kroku, jest kompetentna i zna się na literze prawa. Jest po prostu skuteczna i dzięki niej mam już mojego eks z głowy, polecam ją serdecznie.
- rina
Rozwód może być łagodny albo prawdziwa batalią. U mnie niestety był tym drugim. Na całe szczęście zatrudniłam świetnego specjalistę do pomocy, skorzystałam z usług krakowskiej Kancelarii Adwokackiej i adwokata dr Kingi Karsten https://www.karsten.pl/specjalizacje/rozwod. To kompetentna osoba, bardzo rzetelna, zna się na literze prawa i naprawdę zaciekle walczyła o moje prawa. Jestem jej niesamowicie wdzięczna, profesjonalnie podeszła do sprawy i ja wygrała, polecam.
Post autor: jowiłka »
Dobry prawnik czy dobra kancelaria prawna to naprawdę duża rzecz i trzeba o tym pamiętać. Wiadomo, że z polecenia lepiej kogoś wybrać, mnie podobało się podejście kancelarii Sobczak Maciejewska Zając, także jeśli masz problem i trzeba go skonsultować z profesjonalistą - oni nadają się najlepiej.
Post autor: Władek »
Teraz bez dobrego adwokata trudno się obejść. Nawet gminy, urzędy zatrudniają lub współpracują z prawnikami, aby mieć pewność, że ich ustawy i działania są zgodne z prawem. Jeśli ktoś z was szukałby dobrego specjalisty w tym zakresie to polecam usługi pani radcy prawnego Magdaleny Adamczewskiej - http://www.adamczewska.com.pl/ . Specjalizujemy się w ona branżowym prawie administracyjnym, a wiadomo, że współczesny samorząd przypomina przedsiębiorstwo i jak każda firma, potrzebuje odpowiedniego wsparcia specjalistów od skomplikowanych zagadnień prawnych z dziedziny prawa administracyjnego.
Post autor: Zośka »
Ja, prowadząc własny biznes ( mały co prawda ale jednak) miałam okazję przekonać się na własnej skórze, że prawnik jest bardzo potrzebny. W innej sytuacji bardzo łatwo można dać się podejść.. W wątpliwych sytuacjach korzystam z porad Pana Tomaszczyk, ma podobne podejście do sprawy jak ja, jest konkretny, rzetelny i ma doświadczenie w takich sprawach.
- babeczka90
Post autor: babeczka90 »
Na pewno dobrze jest szukać także dróg, które pozwolą Ci przejść przez wszystko zgodnie z Twoimi możliwościami i ocenami zarazem. Polecam zatem poznać inne metody rozwinięcia kwestii prawnych, aby wiedzieć jak działać w danym temacie. Polecam zatem zajrzeć i poznać porady prawne online które mogą być mega pomocne w tym temacie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci