Wózek dla dziecka
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Wózek dla dziecka
Post autor: oła »
Interesuje mnie zakup wózka dla dziecka. Widziałam wiele ofert wózki jedo, jednak chcę najpierw zapytać Was o opinie na temat produktów tego producenta. Czy są warte zakupu i jaka jest ich jakość? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Re: Wózek dla dziecka
Post autor: Łuucja »
tej firmy, o którą pytasz nie znam
ale jesli mogę Ci doradzić coś naprawdę fajnego to zerknij na model Axo z firmy Cavoe. To wózek nie do zdarcia! fajnie sobie radzi w terenie, ma duże koła z gumowymi oponami i naprawdę solidną amortyzację. Udźwig do 22 kg więc spokojnie starczy do końca wózkowania.

Post autor: Gość »
Wybór wózków jest ogromny na szczęście mieliśmy kogo zapytać o radę. Po długich namysłach i rozmyśleniach zdecydowaliśmy się na wózek yuna z camini. Jesteśmy jak najbardziej zadowoleni z wyboru, bo sprawdza się naprawdę ekstra 

- yusta
To też są trochę znane wózki, może nie tak jak x-landery ale coś o nich słyszałam. Każda mama która szuka wózka dla swojej pociechy musiała o nim słyszeć. Ja za to cieszę się że postawiłam na x-pulse bo ma śliczny uniwersalny wózek którego mi wszystkie mamusie zazdroszczą
Post autor: Jadźka »
My postawiliśmy na anex e/type i bardzo dobrze nam się sprawdza. Lekko i wygodnie się prowadzi, jest łatwy w przenoszeniu, szybko się składa i co fajne- gondola jest całkiem spora;) Ja mam opcję 2w1 i całość jest solidna, widać, że dobrze zrobiona, czy to z gondolą czy ze spacerówką wózek jest zwinny i zgrabny.
- Lilka58
A myślałaś może nad Riko Nano Pro? Moim zdaniem wózek wart uwagi - jest w dobrej cenie i jakości, ma fajną amortyzację, więc nadaje się na każdy teren. Mi bardzo spodobało się też to, że wózek jest taki zgrabny, dzięki czemu zajmuje niewiele miejsca nawet po złożeniu.
Post autor: styńska »
Dobry terenowy wózek nie do zdarcia kupisz bezpośrednio od x-landera i to jest online i jednocześnie na żywo bo zamawiasz go sobie do domu na próbę i testujesz, spodoba się to zostawiasz, a jeśli nie to odsyłasz, to bardzo proste, dla mnie to idealne rozwiązanie bo nie muszę chodzić po sklepach w czasie pandemii
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci