Polskie filmy
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- debramorgan
Polskie filmy
Post autor: debramorgan »
Lubicie polskie kino? Wedlug mnie, nie jest znowu aż tak źle, jak niektórzy mówią. Osobiście twierdzę, że taka "Ida" lub klasycznie "Chłopaki nie płaczą" - to są po prostu genialne produkcje, które każdy powinien chociaż raz zobaczyć w swoim życiu. Zgodzicie się ze mną?
- edka
Re: Polskie filmy
To zależy co kto lubi. Ja kocham kino akcji,a takie ciężko znaleźć wśród polskich pozycji. Ostatnio zaczęłam oglądać ten serial https://dobre-filmy.pl/seriale/szybcy-i ... 19-online/ i muszę przyznać, że bardzo przypadł mi do gustu. Jak lubisz taki rodzaj, gatunek - to koniecznie sprawdź.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Witam,chce zorganizowac konferencje uniwersytecką o filmie polskim. Co sądzicie o tym pomysle,aby zorganizowac konferencje w jakims ładnym miejscu? https://nadmorski.pl/business-positive/ ... erencyjne/ ? Chętnie poznam Wasze opinie.
- tormund93
Od siebie moge polecić film, który dopiero za niedługo ma premierę, ale według mnie, warto się nim zainteresować. Mówię oczywiście o "W lesie dziś nie zaśnie nikt" Widzieliście zwiastuny? Co sądzicie o niektórych wątkach i komentarzach jakie się pojawiają na temat roznegliżowanych aktorek czy pojawiających się porównaniach do polityki? Dajcie znac.
- Kolia589
Ja mam nadzieję, ze mi się uda. A masz juz bilet? Bo u mnie w mieście nie ma jeszcze możliwości rezerwacji biletów na piątek.
- folsinka
- Kontakt:
wczoraj byłam na "sala samobójców. hejter" jestem zadowolona 

https://www.lanadelrey.pl/folisin/
- Dowile
"Zenek" to bardzo fajny film

- kozi44
fajny jest także tenet cały film wczoraj na cda360 go oglądalismy. Tam jest sporo dobrych filmów, nie placi się duzo, dobrą mają jakosc, takze polecamy
- uklor
Jeśli szukacie filmów online za darmo to zajrzyjcie na vod https://www.ogladaj.to/ u nich są one bez limitów i rejestracji dla każdego. Jestem mega zadowolony, ponieważ mogę oglądać co chce i kiedy chce.
- kolorowa
A może tak filmy dokumentalne, które są naprawdę wartościowe, a jednocześnie przy tradycyjnym kinie, wręcz spychane na margines. Od 7 września jest ku temu wspaniała okazja poprzez festiwal Millennium Docs Against Gravity w kinie CSK w Lublinie. 17 edycja tego wydarzenia zapowiada się wyjątkowo co widać po tytułach jakie będzie można obejrzeć. Ja już 3 bilety mam, w tym na "Z wnętrza".
Post autor: szczęśliwanatka »
Hej. Wiele osób pyta o polskie filmy. Z chęcią odpowiadam na pytanie, najlepszym filmem jaki w życiu widziałam jest
Na Noże oraz Pętla- polski film online.
Na Noże oraz Pętla- polski film online.
Post autor: kraśko »
sporo jest fajnych polskich filmow, ja lubie ogladac i ogladam ich naprawde sporo, w pierwszej trojce zeszlego roku zdecydowanie pojawia sie u mnie film ,,Zieja'' , produkcja na swiatowym poziomie, prawdziwa historia, fajnie pokazana
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci