Lifestyle

Cukiernie Cieślikowski – tradycja pod rękę z nowoczesnością


Sukces każdej cukierni zależy od jakości produktów, receptur pozwalających na stworzenie wypieków innych niż wszystkie, a także doświadczenia mistrzów cukiernictwa. Nie bez znaczenia jest pasja tworzenia, która sprawia, że cukiernicy nie ustają w poszukiwaniu nowych smaków, tworząc słodkie dzieła sztuki rozpieszczające podniebienia. Istniejąca od ponad 50 lat sieć Cukierni Cieślikowski na stałe wpisała się słodką mapę Warszawy i okolic. 

Cukiernie Cieślikowski to twoje zaufane miejsce, które taką samą uwagę przykłada zarówno do wyglądu, jak i wnętrza wypieków. Ma być pięknie, smacznie i zdrowo – właściciele rodzinnej firmy hołdują tej zasadzie od samego początku. Zaczęło się stromnie – od rurek z kremem i pączków.  Dzisiaj sieć cukierni można znaleźć w 13 lokalizacjach, a ich asortyment spełni wymagania nawet najbardziej wymagających klientów. 

Cukiernie Cieślikowski – od jagodzianek, przez czekoladowe brownie, na torcie Peanut Butter skończywszy 

Każdy z nas od czasu do czasu pozwala sobie na słodkie grzeszki. Nawet jeżeli nie jesz na co dzień drożdżówek, eklerów, ciastek francuskich czy też napoleonek, wyjątkowe zdarzenia świętujesz z ciastem lub tortem w tle. W końcu urodziny bez tortu to nie urodziny. Decydując się na wypieki od cukierni Cieślikowski, zyskujesz pewność, że to, co jesz, będzie nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Wysokiej jakości naturalne składniki, zero polepszaczy i żadnych konserwantów – Cukiernie Cieślikowski słynną z jakości i smaku.  Cukiernicy uważają, że dobry produkt obroni się sam, więc nie ma potrzeby podkręcać smaku. W wypiekach nie znajdziesz żadnych sztucznych barwników. Używane przez firmę naturalne barwniki nie zawierają alergenów i są odpowiednie dla wegan. Cukiernie Cieślikowski poza tradycyjnymi wypiekami i wypiekami na zamówienie w swojej ofercie mają również wyroby z mąki bezglutenowej, niezawierające mleka krowiego, co jest ukłonem w stronę osób chorujących na celiakię, jak i tych, którzy nie tolerują laktozy. 

Artykuł powstał przy współpracy z Cukiernią A. Cieślikowski – https://www.cukierniacieslikowski.pl

comments icon0 komentarzy
0 komentarze
30 wyświetleń
bookmark icon

Napisz komentarz…

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *